Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνει ένα κύκλο ανοικτών συναντήσεων (meetups) σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας, όπου καταξιωμένα στελέχη από την ακαδημία και την αγορά συναντούν φοιτητές και συζητούν για δυνατότητες, προκλήσεις, τάσεις και ευκαιρίες.

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο meetup θα πραγματοποιηθεί στις 24/10/2023 εστιάζοντας σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης, Μεγάλων Δεδομένων και Υγείας και πως αυτά επηρεάζουν την Επιχειρηματικότητα.


Πότε?  Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, 17:00-19:00
Πού? Heads or Tails, Πυρσινέλα 2, 45332, Ιωάννινα (https://maps.app.goo.gl/jW1MHRi9k5nFM4gx6)

Παρουσιάσεις:

  • Μεγάλα Δεδομένα και Τεχνητή Νοημοσύνη στην Υγεία

Ο Κώστας Παπαλουκάς είναι Καθηγητής Βιοπληροφορικής στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι επίσης συνεργαζόμενο μέλος του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών (IBE) του ΙΤΕ, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Κέντρου ΒιοΣυστημάτων και Γονιδιωματικής Δικτυακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την υπολογιστική ανάλυση γονιδίων και πρωτεϊνών, τον σχεδιασμό βιολογικών δικτύων αλληλεπίδρασης, την επεξεργασία βιοϊατρικών σημάτων και τη μηχανική μάθηση.

  • Ψηφιακή Υγεία 2.0

Ο Δημήτρης Γάτσιος είναι συνιδρυτής και COO της Capemed, μιας ανερχόμενης εταιρείας πληροφορικής εξειδικευμένης στον τομέα της υγείας, που εδρεύει στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου. Τα ενδιαφέροντά του, που αποτελούν και τομείς εξειδίκευσης της Capemed, περιλαμβάνουν τα radiology and laboratory information systems, την μηχανική μάθηση και το ehealth.

  • Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

📋 Πρόγραμμα:

  • 16.50: Συγκέντρωση στον χώρο του Heads or Tails
  • 17.00: Εκκίνηση της εκδήλωσης
  • 19:00: Ολοκλήρωση της εκδήλωσης
  • 🍕 🍹  Κατά τη διάρκεια, θα έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε πίτσα και κάποια αναψυκτικά, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε θέματα που απασχολούν την κοινότητα.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρκάτω φόρμα.

https://tinyurl.com/mokeuoi231024

Οι θέσεις είναι περιορισμένες – η εγγραφή σας είναι υποχρεωτική.
Δηλώστε συμμετοχή το νωρίτερο δυνατό, έως και τις 22/10/2023.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!

Πληροφορίες:
Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
τηλ.: 2651007523
email: moke@uoi.gr


———————————————————
Η ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» («Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων», MIS 5154699).
moke.ac.uoi.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο