Σας προσκαλούμε σε ένα διήμερο δράσεων με τίτλο «Mastering your Skills» αφιερωμένο στην αναγνώριση και ανάπτυξη δεξιοτήτων με τη διοργάνωση τριών διαδραστικών εργαστηρίων.

➡️ Στόχος του «Mastering your Skills» είναι οι συμμετέχοντες να ενεργοποιηθούν οι ίδιοι σε μια διαδικασία ήπιας αυτοδιερεύνησης των δικών τους ήπιων δεξιοτήτων, ώστε με τα ερεθίσματα που θα δεχτούν να πειραματιστούν και να αγγίξουν το δρόμο για την περαιτέρω καλλιέργεια αυτών.

➡️ Οι έμπειροι ομιλητές – εκπαιδευτές θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες με βιωματικό τρόπο, ώστε από τη «θεωρία» εύκολα να μπορούν να μεταβούν στην «πράξη».

Τα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθουν στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” (ισόγειο), Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τη Δευτέρα, 27/11 και ώρα 11:00-15:00 και την Τετάρτη, 29/11 και ώρα 13:00 – 15:00.

📥 Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/KNqgK6RKisXvX5aeA

Τα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ !

ℹ️ Τα Workshops συνδιοργανώνονται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΔΑΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Η ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» («Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων», MIS 5154699).
moke.ac.uoi.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο